Teemme lattiatyöt tuhansien neliöiden kokemuksella, laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä.


Lattia luo suuren kokonaisuuden. Haluat varmasti lattian kestävän katseita?

Parkettiasennus 

Parketti on aina hyvä vaihtoehto lattiapäällysteeksi. Koska parketti on arvokas lattiapäällyste, haluatte varmasti, että se myös näyttää siltä yksityiskohtia myöten? Parketin asennus on monesti iso, ja tottumattomalta raskas ja aikaa vievä projekti. Ammattilaiselta saa sekä hyvän työjäljen, että nopean aikataulun samalla kertaa.

Asennamme lautaparketit ja mosaiikkiparketit.

Laminaattiasennus

Laminaatti on erinomainen lattiapäällyste kestävyyden ja ulkonäkönsä ansiosta. Laminaatin asennus, niin kuin parketin asennus, on raskasta ja siinä tarvitaan kalliita erikoistyökaluja. Ammattilaisen avulla säästät sekä selkääsi että aikaa.

Vinyylilankkuasennus

Vinyylilankut ovat nouseva trendi. Kuten laminaattien, myös vinyylilankkujen asennuksessa ammattilainen voi auttaa asennusnopeudessa tarkkuudesta tinkimättä.

Mattoasennus

Koska yksi mattovuota saattaa olla yli 10m², puhutaan isosta pinta-alasta, jonka voi pilata yhdellä epäonnistuneella puukonvedolla tai materiaalin vääränlaisella käsittelyllä. Mattoasennuksessa käytetään paljon erikoistyökaluja sekä tarvitaan paljon materiaalituntemusta. Jos kyseessä on märkätila tai isompi lattia-ala, on hyvä kysyä ammattilaiselta apua.
 
Laatoitukset

Laatat ovat erittäin hyvä ja kestävä valinta, ja myös tästä syystä vaikeasti työstettävä.
Laattojen kanssa tarvitaan erilaisia laasteja, mittaviivoja, erikoistyökaluja sekä tarkkuutta.
Laattaa voi käyttää kestävyytensä ansiosta julkisissa tiloissa, kosteissa tiloissa ja missä tahansa kodin tilassa.

Pohjatyöt

Onnistuminen lattia-asennuksessa lähtee hyvin tehdyistä pohjatöistä. Teemme pohjatyöt kaatokorjauksista lattian tasoituksiin.

Puu- ja parkettilattioiden hionta, sävytys ja lakkaus

Lattian hionta ja lakkaus on hienoa käsityötä. Huonokuntoisenkin lattian saa monesti elvytettyä hiomalla ja lakkaamalla. Haluatko peruslakkauksen vai valkolakkauksen? Pitäisikö lattian olla tummempi? Haluatko tavallista kotitalouslakkaa kestävämmän julkisten tilojen lakan? Parketin hionta ja puulattian hionta jos joku on ammattilaisen työtä. Soita tai laita viestiä ja katsotaan mikä olisi paras ratkaisu.

Toiminta-alueemme on Tampere, Pirkanmaa, Satakunta, Uusimaa ja oikeastaan koko Suomi.